Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g di funghi porcini secchi
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 80 g di cipolla, a metà
- 1 spicchio di aglio
- 2 cucchiai di olio di oliva
- 800 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi, (ad es. collo, spalla)
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 1 cucchiaio di farina
- 300 g di acqua
- 100 g di vino bianco
- 1 dado di carne per brodo (per 0.5 l)
- 2 cucchiai di amido di mais (maizena)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2056 kJ / 494 kcal
- Protein
- 44.3 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 29 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
French Dressing
15 Min
Crema al sidro dolce
Değerlendirme yok
Sfogliata del Canton Uri
Değerlendirme yok
Meitschibei (Dolce alle nocciole)
1h 30min
Flammkuchen vodese
1h 30min
Manzo alla Stroganoff
45min
Spezzatino di manzo con fagioli e salsa di feta
Değerlendirme yok
Tabulè di quinoa e tonno
40 min.
Polenta ticinese
45min
Riso casimiro
45min
Filetto di maiale in salsa di senape
30 min.
Spezzatino alla zurighese
50min