Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g di funghi porcini secchi
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 80 g di cipolla, a metà
- 1 spicchio di aglio
- 2 cucchiai di olio di oliva
- 800 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi, (ad es. collo, spalla)
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 1 cucchiaio di farina
- 300 g di acqua
- 100 g di vino bianco
- 1 dado di carne per brodo (per 0.5 l)
- 2 cucchiai di amido di mais (maizena)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2056 kJ / 494 kcal
- Protein
- 44.3 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 29 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Riso casimiro
45 Min
Crema Thermomix®
45 Min
Number Cake 50 anni Thermomix®
5 Std.
Gulasch
3hod.
Pulled pork alle mele
8 godz. 20 min
Lasagne
2hod.
Manzo alla Stroganoff
45 Min
Feta al cartoccio
25 Min
Zuppa fredda al cocco e avocado
10 min
Focaccia alle olive
2h 20min
Salsa olandese
15min
Albumi montati a neve
5min