Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g de fromage de chèvre demi-sec en morceaux
- 40 g de beurre
- 1 cube de bouillon de légumes
- 300 g d'oignons doux
- 1 c. à soupe de cassonade
- 3 c. à soupe de vinaigre balsamique
- 3 pincées de quatre-épices
- du sel
- 900 g d'eau
- 1 c. à café rase de sel
- 250 g de lait
- 175 g de polenta
- 100 g de fromage de chèvre doux (type Chavroux®)
- poivre moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1814 kJ / 434 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 43 g
- Yağ
- 22 g
Alternatif tarifler
Polenta aux olives
45 Min
Risotto au vin rouge
45 Min
Panisses marseillaises
3h
Polenta aux cèpes, œuf au plat
30 Min
Polenta aux olives et tomates confites
45 Min
Polenta aux champignons et saint-jacques
20 Min
Veau bolognaise et polenta
35 Min
Polenta au gorgonzola
25 Min
Polenta au beaufort et jambon ibérique
15min
Filet de veau, polenta crémeuse au parmesan
1h 10 min
Gratin de polenta à l’italienne
55 Min
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30 Min