Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pan di Spagna
- burro q.b.
- 120 g di farina tipo 00 + q.b.
- 4 uova (da 60 g)
- 3 tuorli
- 170 g di zucchero
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti
- 50 g di fecola di patate
Sciroppo
- 200 g di acqua
- 200 g di zucchero
- 80 g di liquore al cocco
Gelato all'ananas
- 85 g di zucchero
- 300 g di polpa di ananas, congelato a pezzi (vedere consiglio)
- 120 g di panna (min. 30% di grassi)
Terminare la preparazione
- 150 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1933 kJ / 462 kcal
- Protein
- 7.5 g
- Karbonhidrat
- 82.9 g
- Yağ
- 11.2 g
- Lif
- 0.8 g
Alternatif tarifler
Paris-Brest salato con crema al Parmigiano reggiano e melagrana
2 Std. 40 Min
Croissant
7 godz. 30 min
Charlotte al pandoro e spumante
4h 50 min.
Panettone farcito
6 Std. 45 Min
Pandoro al caffè con salsa al caramello
12 Std. 30 Min
Zuccotto gelato
12 godz.
Taralli morbidi allo yogurt
4 Std. 25 Min
Torta al cioccolato con profiteroles
21h
Chiacchiere
1h 35min
Babà analcolico alle fragole
3h 30 min.
Crostata al tiramisù
3 godz. 15 min
Pandoro
12 godz.