Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta frolla
- 320 g di farina tipo 00
- 120 g di zucchero
- ½ limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 2 uova
- 1 tuorlo
- 2 pizzichi di sale
- farina tipo 00 q.b.
- 190 g di burro a pezzi
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
Crema al limone
- 1 limone, preferibilmente biologico
- 100 g di latte
- 15 g di farina tipo 00
- 3 tuorli
- 120 g di zucchero
- 100 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 4 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda e strizzata
Bagna al limone
- 100 g di acqua
- 100 g di zucchero
- 1 limone, preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco e filtrato
Terminare la preparazione
- zucchero a velo, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 833.2 kJ / 199.1 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 26.7 g
- Yağ
- 9.6 g
- Lif
- 0.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crema pasticcera
15min
Crumiri
1h 30min
Torta di ciliegie
1h 30min
Chiacchiere salate
55 min
Brioche col tuppo
3 godz. 30 min
Zuppa inglese al forno
3h 25min
Sfinci siciliani salati
3 godz. 30 min
Ravioli di ricotta
1h 35min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20min
Chiacchiere
1h 35min
Crema al limone
10h 20min
Rosette
5h 20min