Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 15 g salsa
- 200 g espumante
- 1000 g mexilhão fresco e limpo
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 35 g azeite
- 100 g chouriço s/ pele cortado em tiras
- 250 g tomate em pedaços
- 20 g concentrado de tomate
- ½ c. chá de sal
- ½ c. chá de sementes de funcho
- Água q.b. p/ cozer
- 300 g massa tipo pevide
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 2113.3 kJ / 505.1 kcal
- Protein
- 31.3 g
- Karbonhidrat
- 49.5 g
- Yağ
- 16.8 g
- Doymuş Yağ
- 4 g
- Lif
- 2.8 g
- Sodyum
- 892.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bruschetta com pimentos, chouriço e anchovas
1u.
Arroz tipo paella
45 min
Conchas com marisco e tapenade
Değerlendirme yok
Caril de frango com ananás e arroz caribenho
2h 10min
Cocktail de champanhe e morangos com mini cheesecakes salgados
3u. 40min
Ceviche de robalo com leche de tigre
2h 15min
Mostarda de pimenta verde
Değerlendirme yok
Bolo de chocolate intenso (sem glúten)
7h 15min
Sopa de salmão
55min
Tarte de figo e queijo
30min
Esparguete fino com amêijoas e vieiras
1h 40min
Feijoada à transmontana
45 min