Uyumlu sürümler
Radicchio mit warmem Balsamicodressing und Ziegenkäsetalern
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Radicchio (ca. 150 g), in Stücken (2 cm)
- 125 g Rucola, grob zerzupft
- Olivenöl zum Beträufeln
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 4 Scheiben Toastbrot, geviertelt
- 1 Ziegenkäserolle (125 g), in 16 Scheiben
- 50 g Walnusshälften
- 35 g Balsamico, hell
- 20 g Akazienhonig und etwas mehr zum Beträufeln
- 20 g Orangenmarmelade
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 TL Rohrzucker
- 1 Birne, reif, in dünnen Spalten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1379 kJ / 329 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 33 g
- Yağ
- 18 g
Alternatif tarifler
Spinatsalat mit Aprikosendressing und Halloumi
15min
Spargel-Rucola-Salat mit Erdbeeren an Orangensauce
40min
Radicchio-Fenchel-Salat mit Avocado
20min
Fenchel-Spargel-Salat mit weichem Camembert
30min
Caesar Salad mit Pfeffer-Erdbeeren
40min
Herbstsalat mit Rote-Rüben-Dressing
30min
Green-Buddha-Salad mit Spargel
50min
Warmer Linsen-Spargelsalat
1h
Spargel-Erdbeer-Salat
1h 35min
Panzanella - Sommerlicher Brotsalat
40min
Spargel mit Ziegenkäse und Portweinzwiebeln
50min
Lauwarmer Rote-Bete-Salat mit Halloumi
1h