Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 100 g Porree, in feinen Ringen (ca. 2 mm), davon 2 EL zum Dekorieren beiseite gelegt
- 200 g Speckwürfel
- 30 g Butter, weich, in Stücken
- 200 g Beluga Linsen, getrocknet
- 470 g Wasser
- 10 g Balsamico, dunkel
- 200 g Champignons, in dünnen Scheiben
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2470 kJ / 590 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 44 g
- Lif
- 10.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fenchel-Risotto
40 min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45 min
Risotto milanese
35 min
Lachs-Fenchel-Risotto
25 min
Grünkohlrisotto
40 min
Linsen-Moussaka
2h 30min
Provenzialisches Lammragout
1h 40 min
Kartoffel-Linsen-Salat
45 min
Linsentatar mit Räucherforelle
45 min
Porree-Risotto mit Walnuss-Serrano-Crunch
40 min
Sauce alla Puttanesca
25 min
Fregola-Schnittlauch-Risotto
45 min