Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 - 7 yk zeytinyağı
- 500 g un
- 2 ¾ tk instant kuru hamur mayası
- 2 tk tuz
- 80 g zeytinyağı
- 320 g su, oda sıcaklığında
- 2 - 3 dal taze biberiye, sadece yaprakları
- 2 - 3 tutam deniz tuzu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ad
- Kalori
- 13180 kJ / 3150 kcal
- Protein
- 52 g
- Karbonhidrat
- 340 g
- Yağ
- 150 g
- Lif
- 15 g
- Sodyum
- 13 mg
Alternatif tarifler
Kıtırlı Papatya Çörek
1h 5 min
Fırınlanmış Muzlu Affogato
13h
Rakılı Enginarlı Adaçaylı Fava
2h 55min
Buharda Minik Ekmekler
2 Std. 10 Min
Somon Tartar Yatağında Avokado ve Yumurta
Değerlendirme yok
Vakumda Pişirilmiş Limon ve Portakallı Hindi
Değerlendirme yok
Fermente Kırmızı Soğan
96 Std.
Fener Balığı ve Karides Çorbası
1h 15min
Kırmızı Şaraplı Armut
3h 20min
Bulgurlu maydanoz salatası
25min
Avokadolu Enginar
3 Std. 45 Min
Spagetti Carbonara
40min