Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa
- 200 g água
- 50 g azeite
-
20
g fermento de padeiro fresco
veya 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 400 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- ½ c. chá de sal
Recheio
- 10 g salsa
- 1 dente de alho
- 40 g chalota
- 25 g azeite
- 160 g espinafres frescos, só as folhas
- 100 g queijo gorgonzola cortado em pedaços
- 100 g queijo ricota
- Sal q.b.
- Pimenta q.b.
- Noz-moscada q.b.
- 20 g pinhões torrados (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidade
- Kalori
- 1160.1 kJ / 277.3 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Karbonhidrat
- 31.8 g
- Yağ
- 12.6 g
- Doymuş Yağ
- 3.9 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 255.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gnocchi de cenoura com molho de gorgonzola e nozes
1sa 25 dk
Ramequim de legumes
1sa 25 dk
Salada de laranja e funcho - TM5
Değerlendirme yok
Focaccia recheada
1sa 25 dk
Molho pesto
5min
Chapatti
1 Std. 30 Min
Tabule com tomate e hortelã
1h
Pesto de rúcula e noz
5min
Pão enrolado com pesto
1h 40min
Pães grelhados com manteiga de ervas
35min
Tzatziki
20min
Húmus
10min