Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g di stoccafisso ammollato, pulito e a pezzi (4-5 cm)
- 150 g di olio extravergine di oliva + q.b. per spennellare
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2100 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 400 g di farina di mais bramata
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porzioni
- Kalori
- 15242 kJ / 3643 kcal
- Protein
- 164.8 g
- Karbonhidrat
- 323.5 g
- Yağ
- 196.7 g
- Lif
- 13 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Seppie in zimino
40 dk
Baccalà mantecato con polenta (Bimby Friend)
1 Std.
Ribollita
2 Std. 30 Min
Baccalà mantecato e rapa rossa di Antonia Klugmann
1 Std. 30 Min
Baccalà alla portoghese
1 Std. 10 Min
Cracker di riso con baccalà mantecato
50 dk
Baccalà alla cappuccina
55 Min
Baccalà mantecato alla veneziana
40 dk
Mousse di baccalà e avocado
30 Min
Polenta al nero di seppia con ragù di calamari
1sa 20 dk
Crostini di polenta bianca con baccalà mantecato
1 Std.
Brandacujun
45 Min