Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g di stoccafisso ammollato, pulito e a pezzi (4-5 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 150 g di olio extravergine di oliva
- 2100 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 400 g di farina di mais bramata
- 1 cucchiaio di sale grosso
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porzioni
- Kalori
- 15242 kJ / 3643 kcal
- Protein
- 164.8 g
- Karbonhidrat
- 323.5 g
- Yağ
- 196.7 g
- Lif
- 13 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crema di topinambur e tartufo
55 Min
Coda di rospo con cannellini e salsa al basilico
1 Std.
Crostini di polenta bianca con baccalà mantecato
1 Std.
Mousse di baccalà
45min
Baccalà alla portoghese
1 Std. 10 Min
Capesante su purea di zucca, anacardi e porro croccante
1 Std.
Crema di ceci con vongole
40 Min
Baccalà mantecato con polenta (Bimby Friend)
1 Std.
Baccalà mantecato e rapa rossa di Antonia Klugmann
1hod. 30min
Vellutata di topinambur e salvia
50min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1 Std.
Baccalà mantecato alla veneziana
40 Min