Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g d'échalotes
- 1 gousse d'ail
- 50 g de céleri branche, coupé en tronçons
- 30 g de beurre demi-sel
- 1 bouquet garni
- 200 g de cidre brut de Bretagne
- 3 tours de moulin à poivre, à ajuster en fonction des goûts
- 1200 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 150 g de lait ribot
- 2 jaunes d'œufs
- le jus d'1/2 citron jaune
- 1 c. à café de curry en poudre
- 1 brin de persil frais, équeuté et ciselé
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1202 kJ / 288.5 kcal
- Protein
- 18.5 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 17.5 g
- Lif
- 1.5 g
Alternatif tarifler
Moules à l'espagnole
50min
Chaudrée de moules
35 Min
Mouclade
1 Std.
Huîtres chaudes, crème à l'échalote
40 Min
Moules à la basquaise
55 Min
Moules à l'escabèche
24h
Solette du bassin, moules et coques, fondue de poireau
1ωρ. 15 λεπτ.
Juin - Sardines vapeur en tartinade de chèvre
Değerlendirme yok
Merlu à la galicienne
45 Min
Mouclade charentaise
40 Min
Moules au citron
40 Min
Moules au curry
40 Min