Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pork and Vegetables
- vegetable oil, for greasing
- 10 g fresh parsley leaves
- 1500 - 2000 g pork loin, with skin
- 1 Tbsp coarse sea salt
- 600 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 800 g potatoes, peeled, cut in large pieces (5-6 cm)
- 400 g vegetables (e.g. carrots, cut in batons (1 cm x 5 cm), cauliflower florets, or a mixture)
Cider Sauce
- 20 g unsalted butter, diced
- 40 g water
- 2 Tbsp plain flour
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 280 g dry cider
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1504 kJ / 359 kcal
- Protein
- 46 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 5.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Roast Spiced Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2h
Layered Chicken Dinner
2h
Mexican Chicken Ring
55 min
Pork Cannelloni with Vegetable Sauce
1h
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2h
Slow-Cooked Pork Belly with Noodles and Chilli Sesame Sauce
4h 25min
Braised Lamb Shanks with Roasted Garlic and Parmesan Mash - Stinco d'agnello con purè di patate all'aglio e parmigiano
3sa 20 dk
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8h 45min
Ham, Mushroom and Cheese Crêpes
1 godz. 20 min
Best Beer Battered Fish
30 min
Inside-out Chicken Kievs with Celeriac Mash and Peas
45 min
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1h 15min