Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pork and Vegetables
- vegetable oil, for greasing
- 10 g fresh parsley leaves
- 1500 - 2000 g pork loin, with skin
- 1 Tbsp coarse sea salt
- 600 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 800 g potatoes, peeled, cut in large pieces (5-6 cm)
- 400 g vegetables (e.g. carrots, cut in batons (1 cm x 5 cm), cauliflower florets, or a mixture)
Cider Sauce
- 20 g unsalted butter, diced
- 40 g water
- 2 Tbsp plain flour
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 280 g dry cider
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1504 kJ / 359 kcal
- Protein
- 46 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 5.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15min
Seared Steak Rocket Salad
35 min
Sweet and Sour Slow Cooked Pork Ribs
2h 25min
Braised Lamb Shanks
3hod. 20min
Beef and Beer Pie
1h 40min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30min
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8h 45min
Braised Lamb Shanks with Roasted Garlic and Parmesan Mash - Stinco d'agnello con purè di patate all'aglio e parmigiano
3hod. 20min
Pork Chops with Orange
2h 25min
Marmalade-glazed Ham
1 Std. 50 Min
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45 min