Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g de garbanzos secos
- ½ cucharadita de cúrcuma molida
- ½ cucharadita de chile seco desmenuzado
- ½ cucharadita de ajo en polvo
- 1 cucharadita de jengibre molido
- 1 cucharadita de comino molido
- 1 cucharadita de sal
- 150 g de agua
- 1 cebolla (aprox. 250 g)
- 300 - 400 g de aceite para freír
- 1 - 2 limas en cuartos
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 311 kJ / 74 kcal
- Protein
- 2.1 g
- Karbonhidrat
- 6.1 g
- Yağ
- 4.6 g
- Lif
- 1.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Curry de pollo ceilandés (Koththu roti) - Sri Lanka
1h 20 min
Guiso especiado de tomates con huevos (Shakshuka) - Israel
50min
Pakora de berenjena con salsa de yogur
1h
Gözleme de berenjena, espinacas y feta
1h 45min
Curry frito de brócoli con espuma de ajo negro
1h 10min
Curry indio de verduras
50min
Curry verde tailandés de pollo (Kaeng khiao waan) - Tailandia
45min
Falafel con salsa tahini en pan plano r'gaif
1h 10min
Samosas vegetarianas
1h 45min
Minitacos vegetarianos
50min
Arroz kashmiri - India
30min
Naan indio
1h 40min