Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g de garbanzos secos
- ½ cucharadita de cúrcuma molida
- ½ cucharadita de chile seco desmenuzado
- ½ cucharadita de ajo en polvo
- 1 cucharadita de jengibre molido
- 1 cucharadita de comino molido
- 1 cucharadita de sal
- 150 g de agua
- 1 cebolla (aprox. 250 g)
- 300 - 400 g de aceite para freír
- 1 - 2 limas en cuartos
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 311 kJ / 74 kcal
- Protein
- 2.1 g
- Karbonhidrat
- 6.1 g
- Yağ
- 4.6 g
- Lif
- 1.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pakora de berenjena con salsa de yogur
1h
Guiso especiado de tomates con huevos (Shakshuka) - Israel
50min
Pasta de curry rogan josh - Subcontinente indio
10 min
Vindaloo de cordero - India
1h 40min
Falafel de judías blancas y chía con salsa de yogur y limón
50min
Arroz kashmiri - India
30min
Patatas asadas Tex-Mex veganas
9 Std. 25 Min
Panes indios rellenos de coliflor (Parathas de coliflor)
1 godz. 5 min
Samosas vegetarianas
1h 45min
Salsa de yogur masala (Raita masala) - India
5 min
Curry de garbanzos rogan josh - India
25 min
Naan indio
1h 40min