Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g basmati rice
- 1050 g water
- 250 g brown onion, cut into halves
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 2 garlic cloves
- 1 fresh long red chilli, trimmed
- fresh coriander, leaves only, for garnishing
- 50 g ghee
- 2 tsp ground cumin
- 2 tsp ground coriander
- 1 tsp garam masala (see Tips)
- ½ tsp ground turmeric
- ¼ tsp ground black pepper
- 20 g tomato paste
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 800 - 1000 g skinless, boneless chicken thighs, cut into pieces (4 cm)
- 3 - 4 feijoas (approx. 320 g), washed and cut into wedges (see Tips)
- 1 tsp salt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3291 kJ / 783.6 kcal
- Protein
- 57.4 g
- Karbonhidrat
- 67.7 g
- Yağ
- 30.4 g
- Doymuş Yağ
- 14.4 g
- Lif
- 5.4 g
- Sodyum
- 9960.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Quick beetroot relish
40min
Kumara fritters with sour cream and chilli sauce
25min
Chicken Waldorf salad
40min
Feijoa crumble slice
1h 5 min
Apple, feijoa and ginger sponge pudding
1h 20min
Quick chicken curry
35min
Curried sausages and lentils
1h
Butter chicken
55min
Feijoa jelly
27h 40min
Feijoa chutney
1h 15min
Mango, ginger and chilli chutney
25h 10min
Balti coconut fish curry
50min