Cihazlar ve Aksesuarlar
Chicken and feijoa curry
Hazırlık 15 dk
Toplam 35 dk
4 portions
Malzemeler
-
basmati rice250 g
-
water1050 g
-
brown onion cut into halves250 g
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
garlic cloves2
-
fresh long red chilli trimmed1
-
fresh coriander leaves only, for garnishing
-
ghee50 g
-
ground cumin2 tsp
-
ground coriander2 tsp
-
garam masala (see Tips)1 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
tomato paste20 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tbsp
-
skinless, boneless chicken thighs cut into pieces (4 cm)800 - 1000 g
-
feijoas (approx. 320 g), washed and cut into wedges (see Tips)3 - 4
-
salt1 tsp
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
9960.8 mg
Protein
57.4 g
Kalori
3291 kJ /
783.6 kcal
Yağ
30.4 g
Lif
5.4 g
Doymuş Yağ
14.4 g
Karbonhidrat
67.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Focus on Feijoas
8 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Easy satay chicken
40 dk
Butter chicken
55 dk
Chilli con carne
45 dk
Cauliflower gratin
1sa
Lasagne bolognese
2sa 30 dk
Beef and potato massaman curry
2sa 10 dk
Layered lamb curry
1sa
Rice salad
1sa
Classic mushroom risotto
30 dk
Creamy coconut chicken curry
30 dk
Corned beef with mustard sauce
1sa 30 dk
Tuna mornay
45 dk