Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g basmati rice
- 1050 g water
- 250 g brown onion, cut into halves
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 2 garlic cloves
- 1 fresh long red chilli, trimmed
- fresh coriander, leaves only, for garnishing
- 50 g ghee
- 2 tsp ground cumin
- 2 tsp ground coriander
- 1 tsp garam masala (see Tips)
- ½ tsp ground turmeric
- ¼ tsp ground black pepper
- 20 g tomato paste
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 800 - 1000 g skinless, boneless chicken thighs, cut into pieces (4 cm)
- 3 - 4 feijoas (approx. 320 g), washed and cut into wedges (see Tips)
- 1 tsp salt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3291 kJ / 783.6 kcal
- Protein
- 57.4 g
- Karbonhidrat
- 67.7 g
- Yağ
- 30.4 g
- Doymuş Yağ
- 14.4 g
- Lif
- 5.4 g
- Sodyum
- 9960.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Curried green beans
40 dk
Caramel feijoa upside down cake
1hod. 10min
Curried sausages and lentils
1sa
Coleslaw
10min
Apple, feijoa and ginger sponge pudding
1 Std. 20 Min
Feijoa chutney
1h 15min
Thai-style fish cakes
30min
Curry pork sosaties
24u. 30min
Feijoa jelly
27 godz. 40 min
South African curry mince
45 dk
Feijoa crumble slice
1 Std. 5 Min
Fragrant curried mince with tomato salad
40 dk