Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g basmati rice
- 1050 g water
- 250 g brown onion, cut into halves
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 2 garlic cloves
- 1 fresh long red chilli, trimmed
- fresh coriander, leaves only, for garnishing
- 50 g ghee
- 2 tsp ground cumin
- 2 tsp ground coriander
- 1 tsp garam masala (see Tips)
- ½ tsp ground turmeric
- ¼ tsp ground black pepper
- 20 g tomato paste
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 800 - 1000 g skinless, boneless chicken thighs, cut into pieces (4 cm)
- 3 - 4 feijoas (approx. 320 g), washed and cut into wedges (see Tips)
- 1 tsp salt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3291 kJ / 783.6 kcal
- Protein
- 57.4 g
- Karbonhidrat
- 67.7 g
- Yağ
- 30.4 g
- Doymuş Yağ
- 14.4 g
- Lif
- 5.4 g
- Sodyum
- 9960.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Curried sausages and lentils
1 Std.
Chicken and cashews
55min
Mongolian lamb hot pot
3 Std. 25 Min
Caramel feijoa upside down cake
1 Std. 10 Min
Gingerbread
1h 30min
Beef Burgundy
1h 45min
Vegetable stock paste
30 Min
Feijoa chutney
1 Std. 15 Min
Feijoa crumble slice
1h 5min
Plum sauce
55min
Creamy coconut chicken curry
30 Min
Afghan biscuits
25 min