Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g day old sourdough bread, torn into pieces
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 90 g pitted green olives
- 2 garlic clove
- 60 g eschalots
- 40 g unsalted butter
- 400 g liquid chicken stock
- 400 g tomato passata, plus extra if needed
- 1000 g potatoes, peeled and cut into cubes (3 cm)
- 2 tbsp olive oil
- 4 - 6 skinless chicken breast fillets (approx. 350 g each)
- 4 - 6 slices prosciutto
- 4 - 6 stalks fresh silverbeet, stalks removed and leaves torn into strips
- 160 g mozzarella cheese, cut into thin slices
- 1 pinch salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 2473.4 kJ / 588.9 kcal
- Protein
- 69.5 g
- Karbonhidrat
- 23.6 g
- Yağ
- 23 g
- Doymuş Yağ
- 10.7 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 1021.8 mg
Alternatif tarifler
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 dk
Beef stroganoff
35 Min
Diane sauce
20min
Lemon chicken with crispy potatoes
2u. 40min
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
50 dk
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45 dk
Veal pizzaiola
40 dk
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1 Std. 25 Min
Gluten free baked bacon and cranberry stuffing
1h 55min
Chicken skewers with cumin rice and warm vegetable salad
2sa
Rosemary and bacon stuffed onions
1u. 50min
Caramelised onion jam gravy
2h 5 min