Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g day old sourdough bread, torn into pieces
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 90 g pitted green olives
- 2 garlic clove
- 60 g eschalots
- 40 g unsalted butter
- 400 g liquid chicken stock
- 400 g tomato passata, plus extra if needed
- 1000 g potatoes, peeled and cut into cubes (3 cm)
- 2 tbsp olive oil
- 4 - 6 skinless chicken breast fillets (approx. 350 g each)
- 4 - 6 slices prosciutto
- 4 - 6 stalks fresh silverbeet, stalks removed and leaves torn into strips
- 160 g mozzarella cheese, cut into thin slices
- 1 pinch salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 2473.4 kJ / 588.9 kcal
- Protein
- 69.5 g
- Karbonhidrat
- 23.6 g
- Yağ
- 23 g
- Doymuş Yağ
- 10.7 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 1021.8 mg
Alternatif tarifler
Lamb shanks with risoni and feta
3 Std. 50 Min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1h 15min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1h 15min
Meatloaf with mushroom sauce
1h 15min
Quiche Lorraine
45min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1h 15min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1h 10min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1h 5 min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7hod. 10min
Chicken à la king
40min
Hunter's lemon chicken rissoles
1h
All-in-one chicken dinner
50min