Tacos de bacalao a la provenzal con salsa tártara

Tacos de bacalao a la provenzal con salsa tártara

3.9 15 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 30 dk
6 raciones

Malzemeler

Salsa tártara
  • 250 g de aceite de oliva
  • 1 huevo duro
  • 10 g de alcaparras
  • 10 g de pepinillos en vinagre
  • 10 g de cebollitas en vinagre
  • 1 huevo
  • 1 cucharadita de zumo de limón
  • 1 - 2 pellizcos de sal
Bacalao
  • 1000 g de lomos de bacalao desalado (en trozos de aprox. 5x5 cm)
  • 100 g de harina de trigo
  • 100 g de pan rallado
  • 1 cucharada de hierbas provenzales secas
  • 2 huevos batidos
  • 300 - 400 g de aceite para freír

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 ración

Protein 38 g
Kalori 2196 kJ / 525 kcal
Yağ 31.1 g
Lif 0.8 g
Karbonhidrat 23.4 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...