Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 5 hojas de gelatina
- 200 g de caldo de pescado
- 200 g de nata
- 70 g de mantequilla (y algo más para engrasar el molde)
- 250 g de salmón ahumado, en trozos
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 946 kJ / 226 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 1.2 g
- Yağ
- 19.7 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Terrina trufada de atún y salmón
12h 10min
Vichyssoise de espárragos
30 min
Pastel de salmón
2 Std. 20 Min
Sopa fría de tomate, gambas y jamón
1 Std. 20 Min
Tomates con burrata y vinagreta de pipas y chía
15 Min
Pastel de espárragos blancos con salsa de espinacas
3 godz.
Flanes de espárragos
45 Min
Pastel de calabacín y bonito
4h
Huevos de codorniz en champiñón sobre salsa duxelles
30 min
Dip de aguacate y gambas
5min
Crema reina de almendras
30 min
Huevos de codorniz Villaroy
3 godz.