![Soupe de fruits de mer provençale Soupe de fruits de mer provençale](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9A0DB3DA-1AB4-4B8D-BA5B-653B8CCE8F82/Derivates/e5c95c07-71e6-4403-94ca-a847bb8dd353.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 900 g d'eau
- 1 cube de court-bouillon
- 100 g de pâtes sèches, type langue d'oiseau
- 300 g de cocktail de fruits de mer surgelé, non décongelé
- 150 g d'aïoli
- tranches de baguette grillées, pour servir
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1903 kJ / 456 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Yağ
- 31 g
Alternatif tarifler
Riz espagnol aux fruits de mer
40min
Soupe chinoise crevettes et vermicelles
25min
Soupe à la coriandre
50 min
Velouté aux saveurs marocaines
35min
Soupe de poisson de Majorque
40min
Riz méditerranéen aux moules et au chorizo
1h 5min
Soupe de poisson
40min
Soupe de pâtes
35min
Soupe à l'orientale
12 Std. 30 Min
Soupe façon couscous
40min
Soupe harira
40min
Soupe de pois cassés finlandaise
12 Std.