Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g water
- 300 g short-grained brown rice (Japonica rice), soaked overnight (approx. 480 g after soaking)
- 5 slices fresh ginger
- 5 slices fresh galangal
- ⅘ tsp rock salt
- 2 tbsp beetroot juice (see tips)
- 2 tbsp carrot juice (see tips)
- 2 tbsp spinach juice (see tips)
- 3 tbsp olive oil
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1213 kJ / 290 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 45 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spelt bread
26h
Braised Eggs
Değerlendirme yok
Bread and tomato soup, Rolled spinach omelette and Steamed ratatouille vegetables
1 godz. 5 min
Douhua (savoury bean curd)
10h 25 min
Halva semifreddo
7 Std. 30 Min
Soy bolognese
40 min
Celebration saffron and sage bread with ginger butter
3h
Vegan strawberry ice cream
5 Min
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
1h 30 min
Soy bread with seeds
3 Std. 50 Min
Pandan chiffon cake
5 Std. 15 Min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 godz. 5 min