Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g shallots
- 50 g fresh ginger
- 30 g garlic cloves
- 50 g coconut oil
- 2 cinnamon sticks
- 2 star anise
- 8 cardamom seeds
- 180 g tomato ketchup
- 1 tsp sugar
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground turmeric
- ½ tsp chilli powder
- 2 pinches ground black pepper
- 550 g water
- 500 g Basmati rice, rinsed
- 30 g dried black currants
- 100 g roasted cashew nuts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 2408 kJ / 576 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 89 g
- Yağ
- 20 g
- Doymuş Yağ
- 11 g
- Lif
- 6 g
- Sodyum
- 967 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Potato Peratal
40min
Malabar Prawn Curry
1 Std. 25 Min
Vegetable Sambar
35min
Rasam
20min
Thosai (Rice and Lentil Pancakes)
9sa 10 dk
Ghee Roasted Chicken
1h 15min
Aloo Gobi
20min
Wajik (Palm Sugar Glutinous Rice)
1 Std. 5 Min
Sambhar (Vegetable Dhall)
50 Min
Chapatis
1 Std.
Mutton Peratal
1 Std. 25 Min
Chicken Rendang
45 Min