Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g shallots
- 50 g fresh ginger
- 30 g garlic cloves
- 50 g coconut oil
- 2 cinnamon sticks
- 2 star anise
- 8 cardamom seeds
- 180 g tomato ketchup
- 1 tsp sugar
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground turmeric
- ½ tsp chilli powder
- 2 pinches ground black pepper
- 550 g water
- 500 g Basmati rice, rinsed
- 30 g dried black currants
- 100 g roasted cashew nuts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 2408 kJ / 576 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 89 g
- Yağ
- 20 g
- Doymuş Yağ
- 11 g
- Lif
- 6 g
- Sodyum
- 967 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Idli
15h 40min
Biryani-style rice
1h 5min
Thosai (Rice and Lentil Pancakes)
9 Std. 10 Min
Chapatis
1h
Fresh coconut chutney
10min
Sambhar (Vegetable Dhall)
50min
Potato Peratal
40min
Nadan Mutta (Egg Curry)
50min
Mutton Peratal
1 Std. 25 Min
Chai Masala (Masala Tea)
15min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2 godz. 45 min
Masala Squid
25min