Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 tbsp circular kelp head (isteğe bağlı)
- 10 g dried Japanese kelp (kombu), cut in squares (2 cm x 2 cm), rinsed
- 6 dried shiitake mushrooms, rinsed, soaked to soften for 30 minutes
- 300 g white radish, peeled, cut in chunks (2 cm)
- 4 slices fresh ginger, peeled
-
1
fresh red chilli
veya 1 dried chilli - 2 tbsp cold pressed sesame oil
- 2 tbsp 3-booster powder (see tip)
- ¼ tsp sea salt
- 2 tbsp light soy sauce
- 1 tbsp blackstrap molasses
- 200 g water
- 1 tsp molasses powder
- 1 tbsp balsamic vinegar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 414 kJ / 99 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Steamed Pork Patty with Salted Egg
35min
Potato cakes
45 min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Lap Mei Fun (Chinese Waxed Meat Rice)
1h
Sweet and Sour Pork Ribs
45 min
Wafu dressing
20 min
Curry chicken
1h
Spicy Bean Curds
1h 15min
Roselle Jelly
35min
Stir fried prawns with dragon well tea (Longjing tea prawns)
4h 10min
Sambhar (Vegetable Dhall)
50min