Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 tbsp circular kelp head (isteğe bağlı)
- 10 g dried Japanese kelp (kombu), cut in squares (2 cm x 2 cm), rinsed
- 6 dried shiitake mushrooms, rinsed, soaked to soften for 30 minutes
- 300 g white radish, peeled, cut in chunks (2 cm)
- 4 slices fresh ginger, peeled
-
1
fresh red chilli
veya 1 dried chilli - 2 tbsp cold pressed sesame oil
- 2 tbsp 3-booster powder (see tip)
- ¼ tsp sea salt
- 2 tbsp light soy sauce
- 1 tbsp blackstrap molasses
- 200 g water
- 1 tsp molasses powder
- 1 tbsp balsamic vinegar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 414 kJ / 99 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Shiitake Mushroom Abalone Sea Cucumber Stew
1h 45min
Curry chicken
1h
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30min
Mapo tofu
15 Min
Sesame Crème
10 Min
Stir-fried vegetables
10 Min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1h 15min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1h
Pineapple Chicken
1h