Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 c. à soupe de beurre
-
2
c. à soupe de semoule de blé dur
veya 2 c. à soupe de flocons d'avoine -
250
g de graines d'épeautre
veya 250 g de grains de blé - 1250 g d'eau
-
10
g de mélasse (isteğe bağlı)
veya 10 g de miel (isteğe bağlı) -
20
g de levure boulangère fraîche, émiettée
veya 2 c. à café de levure boulangère sèche, émiettée - 50 g de farine à pain, et un peu pour fariner
- 10 g de vinaigre balsamique
- 1 c. à café de sel
-
100
g de graines de tournesol
veya 60 - 80 g de graines variées
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 409 kJ / 98 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 4 g
- Lif
- 2.1 g
Alternatif tarifler
Pain à la farine d'épeautre
3h
Le pain de type 80 (Bruno Dinel)
3h 5min
Pain à la châtaigne
2h 55min
Pain à la farine d'épeautre
4h
Pain aux algues
2h 45min
Pain complet
5h
Pain de seigle
2h 40min
Pain viking au sésame
3h 10min
Pain complet rapide
1 godz. 20 min
Pain au yaourt
1h 50 min
Pain complet ultra-moelleux
2 godz. 15 min
Pain aux graines
5h