Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Crema de almendra (franchipán)
- 100 g de azúcar
- 100 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 1 huevo
- 100 g de almendra molida
- 20 g de brandy
Montaje
- 2 láminas de masa de hojaldre extendidas (aprox. 40x30 cm)
- 1 judía blanca seca o sorpresa
-
1
manzana pelada y en láminas
(isteğe bağlı)
veya 1 pera pelada y en láminas (isteğe bağlı) - 1 huevo batido
- 25 g de azúcar glas
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 2659 kJ / 636 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Karbonhidrat
- 40.2 g
- Yağ
- 49.6 g
- Lif
- 2.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Paris-Brest con muselina de praliné de almendra
2h
Tartaletas de uvas
13 Std.
Fruit cake al café
2h
Cannelés
26 Std.
Kugelhopf alsaciano
4h
Vasitos pie de manzana
40min
Tarta Tatin
1 Std. 15 Min
Clafouti de cerezas
1 Std. 20 Min
Galette des Rois con franchipán de chocolate
1 Std. 20 Min
Cake de naranja confitada y almendra
3h
Bartolos
40min
Tarta de Linz (Linzertorte)
1 Std.