Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Masa choux
- 90 g de leche
- 100 g de agua
- 75 g de mantequilla
- 1 pellizco de sal
- ½ cucharadita de azúcar
- 120 g de harina de repostería
- 3 huevos
- 2 - 3 cucharadas de granillo de almendra cruda
Muselina de praliné de almendra
- 150 g de azúcar
- 10 g de agua
- 50 g de almendras crudas sin piel
- 250 g de leche
- 30 g de maicena
- 1 huevo
- 1 yema de huevo
- 150 g de mantequilla en trozos (a temperatura ambiente)
Montaje
- 1 cucharada de azúcar glas para espolvorear
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1564 kJ / 374 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Karbonhidrat
- 31.2 g
- Yağ
- 25.5 g
- Doymuş Yağ
- 13.3 g
- Lif
- 1.2 g
- Sodyum
- 64.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Minitartas San Marcos con trufa
3 Std.
Canutillos de crema
3 Std.
Fardelejos (La Rioja)
30min
Tarta Saint-Honoré
3 Std.
Crema pastelera
10 Min
Masa choux
2 godz.
Pelotas de fraile rellenas de crema pastelera
1h
Nata de trufa
8 Std. 15 Min
Tarta Selva Negra (schwarzwälder Kirschtorte)
2h 10min
Tarta San Marcos
4h
Brazo de gitano
3 Std.
Tarta Sacher
3 Std.