Cihazlar ve Aksesuarlar
Taze Mısır Polentalı Balık Filetosu
Hazırlık 45 dk
Toplam 1sa 5 dk
4 porsiyon
Malzemeler
-
derili ya da derisiz, kılçıksız beyaz balık fileto (4 fileto, 1 cm kalınlığında) (örn. levrek, çipura, mezgit)400 g
-
2 adet ançüez, süzdürülmüşbalık sosu1 ½ yk
-
4 tk sızma zeytinyağısusam yağı2 tk
-
dereotu yaprağı7 - 8 dal
-
su500 g
-
portakalın kabuğu turuncu kısımları1
-
600 - 700 g konserve mısır, süzdürülmüştaze tane mısır (5-6 mısır koçanından)600 - 700 g
-
tuz2 tk
-
portakalın suyu1
-
karışık sebze dilimlenmiş (5 mm) veya tek lokmalık parçalar halinde (örn. havuç, brokoli, karnabahar)400 g
-
tereyağı40 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Protein
26 g
Kalori
1461 kJ /
350 kcal
Yağ
12 g
Karbonhidrat
29 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Her Katında Ayrı Lezzet
72 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Beşamel Soslu Somon ve Brokoli
30 dk
Fener Balığı ve Karides Çorbası
1sa 15 dk
Sabayon Soslu Elma
40 dk
Tayvan Usulü Buharda Etli Yapışkan Pirinç
2sa 30 dk
Zencefilli Bezelye Çorbası, Brokoli Eşliğinde Limonlu Somon
50 dk
Kırmızı Orman Meyveleri Likörü
25 dk
Ton Balıklı Ezme
10 dk
Kurutulmuş Domates Pesto Dolgulu Tavuk Göğsü
50 dk
Somon ve İnce Bulgur, Kurutulmuş Domatesler İle
35 dk
Şeker Şurubu
30 dk
Çarkıfelek Meyvesi ve Zencefil Gazozlu Mokteyl
10 dk
Spagetti Carbonara
40 dk