Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g derili ya da derisiz, kılçıksız beyaz balık fileto (4 fileto, 1 cm kalınlığında) (örn. levrek, çipura, mezgit)
-
1 ½
yk balık sosu
veya 2 adet ançüez, süzdürülmüş -
2
tk susam yağı
veya 4 tk sızma zeytinyağı - 7 - 8 dal dereotu yaprağı
- 500 g su
- 1 portakalın kabuğu, turuncu kısımları
-
600 - 700
g taze tane mısır (5-6 mısır koçanından)
veya 600 - 700 g konserve mısır, süzdürülmüş - 2 tk tuz
- 1 portakalın suyu
- 400 g karışık sebze, dilimlenmiş (5 mm) veya tek lokmalık parçalar halinde (örn. havuç, brokoli, karnabahar)
- 40 g tereyağı
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1461 kJ / 350 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 12 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ekmek Çanağında Dana Yahni
6 Std. 30 Min
Elmalı Kek
1 Std.
Marmelatlı Çörekler
2h 20min
Patates ve Sebze Eşliğinde Yoğurt Soslu Hint Usulü Balık
1 Std.
Etli Taze Fasulye
1 Std. 10 Min
Buharda Tavuklu Akdeniz Salatası
Değerlendirme yok
Pancar Carpaccio
Değerlendirme yok
Sindirim Çayı
35 Min
Kivili ve Zencefilli Smoothie
10 min
Tütsülenmiş Uskumrulu ve Semizotlu Dip
10 min
Demirhindi Şerbeti
13h 30 min
Buharda pişmiş balık filetoları
25 Min