
Cihazlar ve Aksesuarlar
Linzer Turta
Hazırlık 20 dk
Toplam 50 dk
12 porsiyon
Malzemeler
-
fındık veya ceviz, isteğe bağlı200 g
-
un tart kalıbını unlamak için ekstra un400 g
-
kabartma tozu1 paket
-
şeker250 g
-
vanilya şekeri1 paket
-
margarin parçalara bölünmüş ve soğuk, tart kalıbını yağlamak çin ekstra margarin200 g
-
tarçın damak tadına göre½ - 1 tk
-
limon sadece kabuğunun sarı kısmı, ince rendelenmiş1
-
yumurta1
-
yumurta sadece akı (sarısını sonra kullanmak için ayırın)1
-
rom60 g
-
erik marmeladı veya dilediğiniz başka marmelat150 - 250 g
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Kalori
482.8 kcal /
2019.8 kJ
Protein
7.2 g
Yağ
24.9 g
Karbonhidrat
60.2 g
Lif
2.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Hamur İşi ve Tatlılar
23 Tarif
Türkiye
Türkiye