Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 200 g di acqua
- 100 g di latte
- 25 g di lievito di birra fresco
- 500 g di farina tipo 0
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 100 g di salame napoletano
- 10 g di pecorino
- 300 g di ricotta
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- olio di arachidi q.b per friggere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1428.1 kJ / 341.3 kcal
- Protein
- 7.9 g
- Karbonhidrat
- 26.9 g
- Yağ
- 22.5 g
- Lif
- 0.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Calzone
2u. 50min
Panzerotti alla romana
55min
Zeppole di San Giuseppe
1h 50min
Bomboloni salati
3 Std. 20 Min
Panzerotti ricotta e salsiccia
2 godz.
Ciambelle di Carnevale
4 Std. 5 Min
Ciambelle graffe napoletane
2 godz. 40 min
Parigina
3h 30min
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3 Std. 20 Min
Panini napoletani con uova sode
2u. 50min
Pizzette fritte
1hod. 55min
Panini napoletani
5h 20min