Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Lievitino
- 45 g di acqua
- 40 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 50 g di farina manitoba
Impasto
- 390 g di farina manitoba
- 60 g di zucchero
- 6 uova
- 1 pizzico di sale
- 140 g di burro mordido a pezzi + q.b.
Bagna al Rum
- 1500 g di acqua
- 600 g di zucchero
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 300 g di Rum
- Besin Değeri
- şuna göre 18 porzioni
- Kalori
- 26857 kJ / 6419 kcal
- Protein
- 99.4 g
- Karbonhidrat
- 1035.1 g
- Yağ
- 159.7 g
- Lif
- 14.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ziti spezzati con ragù genovese
3 Std.
Struffoli
1h
Babà napoletano
3 Std.
Pastiera fiori d'arancio
12h
Zeppole di San Giuseppe
1ωρ. 50 λεπτ.
Sfogliatelle frolle
2 Std. 30 Min
Taralli sugna e pepe
4h
Babà analcolico alle fragole
3h 30min
Roccocò
2h
Pastiera
15 godz.
Casatiello sugna e pepe
2 Std. 30 Min
Pizza di scarola
3h 30min