Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 citron jaune non traité
- 12 pommes de terre cireuses (à chair ferme), type ratte
- 4 - 5 artichauts poivrade
- 6 oignons nouveaux
- 2 gousses d'ail
- 20 g d'huile d'olive
- 600 g de sauté de veau, coupé en cubes (3 cm)
- 5 g de ras el-hanout
- 200 g de vin blanc
- 350 g de bouillon de légumes
- du sel
- 300 g de petits pois frais
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1710 kJ / 407 kcal
- Protein
- 38 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 13 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Saumon sauce gribiche
35 min
Goulasch
50 Min
Lapin sauce à l'ail nouveau et haricots verts
1hod. 20min
Blanquette de veau
1hod.
Nage de poissons à la coriandre
1h 45min
Mijoté de thon aux pommes de terre
55 Min
Foies de volaille au beurre de noisette, légumes vapeur
50 Min
Sauté d'agneau aux légumes
45 Min
Bœuf carotte
1h 35min
Couscous d'agneau et de légumes (bidawi)
1 godz. 5 min
Paëlla valenciana
1hod.
Lapin chasseur et pommes de terre sautées
1j 30 menit