Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 citron jaune non traité
- 12 pommes de terre cireuses (à chair ferme), type ratte
- 4 - 5 artichauts poivrade
- 6 oignons nouveaux
- 2 gousses d'ail
- 20 g d'huile d'olive
- 600 g de sauté de veau, coupé en cubes (3 cm)
- 5 g de ras el-hanout
- 200 g de vin blanc
- 350 g de bouillon de légumes
- du sel
- 300 g de petits pois frais
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1710 kJ / 407 kcal
- Protein
- 38 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 13 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lapin chasseur et pommes de terre sautées
1ωρ. 30 λεπτ.
Ragoût express d'agneau épicé
30 λεπτ.
Sauté d'agneau aux légumes
45 λεπτ.
Tajine d'agneau safrané aux carottes fondantes
1ωρ.
Blanquette de veau
1ωρ.
Veau Marengo
55 Min
Navarin d'agneau printanier
1 Std. 25 Min
Couscous de légumes au lapin
1ωρ.
Paleron au potiron et au vin blanc
3 Std.
Lapin à la provençale
1ωρ.
Bœuf mijoté aux aubergines et olives vertes
2ωρ.
Lapin marengo
1ωρ.