![Ragoût de veau printanier Ragoût de veau printanier](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3A1F0201-7347-4883-BE33-D57068A49A82/Derivates/132818bb-8a5d-4a5d-a365-ad68e0664ae3.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 citron jaune non traité
- 12 pommes de terre cireuses (à chair ferme), type ratte
- 4 - 5 artichauts poivrade
- 6 oignons nouveaux
- 2 gousses d'ail
- 20 g d'huile d'olive
- 600 g de sauté de veau, coupé en cubes (3 cm)
- 5 g de ras el-hanout
- 200 g de vin blanc
- 350 g de bouillon de légumes
- du sel
- 300 g de petits pois frais
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1710 kJ / 407 kcal
- Protein
- 38 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 13 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Blanquette de veau
1h
Pot-au-feu
1 godz. 40 min
Couscous royal
1h 20min
Bœuf bourguignon
1 godz. 25 min
Cailles farcies
1h 15min
Tajine de poulet aux légumes de printemps
1h
Rôti de veau et haricots verts
1h
Pot-au-feu de la mer
1h 5min
Tajine d'agneau safrané aux carottes fondantes
1h
Lapin chasseur et pommes de terre sautées
1h 30min
Couscous d'agneau et légumes
1h 10min
Couscous d'agneau express
55min