Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pâte
- 80 g d'huile d'olive extra vierge
- 200 g d'eau
- 20 g de levure fraîche
- 1 pincée de poivre, moulu
- 1 c. à café de sel
- 500 g de farine
Garniture
- 50 g de pecorino, en dés (3 cm) (facultatif)
- 100 g de scamorza, en dés (2-3 cm)
- 50 g de vin blanc, sec
- 250 g de saucisse crue pelée et coupée en morceaux (2-3 cm)
- de farine, pour le plan de travail
- 20 d'olives vertes dénoyautées
- 1 tomate olivette, en petits dés (1 cm)
- 4 feuilles de basilic frais, lavées et essorées
- 1 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
- 1 jaune d'œuf, battu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1983 kJ / 474 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 49 g
- Yağ
- 24 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gâteau à la crème
45min
Croissants au chocolat
Değerlendirme yok
Dessert glacé estival
4 godz. 50 min
Gâteau des rois
1h 55min
Tourte aux poires
9 Std.
Crème au jus de pomme
4h 15min
Riz aux fruits de mer
1 godz. 15 min
Miroirs
1h 40 min
Boeuf Stroganoff
45min
Cake à l'orange
1h
Cake imbibé au citron
1h 30min
Cake aux branches
1h 10min