Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g d'orge perlé
- 1900 g d'eau
- 50 g de carotte
- 50 g d'oignon
- 50 g de fenouil
- 30 g de branche de céleri
- 100 g de lard fumé
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- 100 g de vin rouge
- 400 g de légumes racines (au choix : persil-racine, panais, cerfeuil tubéreux, navet, rutabaga, pomme de terre…)
- 3 gousses d'ail
-
1
cube de bouillon de volaille
veya 1 cube de bouillon de légumes - 1 bouquet garni
- 2 pincées de piment d'Espelette
- du sel
- du poivre moulu
- huile d'olive parfumée, pour la finition
- feuilles de coriandre fraîche (pousses), pour la finition
- persil plat frais, pour la finition
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 850 kJ / 205 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 17 g
- Yağ
- 12 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Minestrone
45 dk
Soupe aux nouilles chinoises
45 dk
Soupe au chou
45 dk
Soupe complète végétarienne
30 dk
Soupe des hortillons
1sa 15 dk
Soupe de champignons aux pâtes fraîches
45 dk
Minestrone de légumes verts
1h
Soupe de lentilles vertes
35min
Potage Saint-Germain
45 dk
Soupe de haricots blancs
20 dk
Soupe paysanne express
45 dk
Bouillon de légumes parfumé
45 dk