Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 25 g d'échalote
- 10 g d'huile d'olive
- 250 g de champignons de Paris frais
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 3 brins de persil plat frais
- 2 c. à soupe de purée d'amande blanche
- 200 g de crème liquide entière, très froide
- 1 c. à soupe de noisettes concassées
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1115 kJ / 269 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 4.5 g
- Yağ
- 25.3 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Velouté de champignons
20 Min
Crème d'asperges et fromage de chèvre
35 Min
Soupe asperge citron
55 menit
Œuf crémeux, gâteaux de saumon fumé et crème chlorophylle - Nicolas Masse
1h 15min
Cheesecake avocat-citron vert
12sa 15 dk
Crème de courgette et noix de cajou sans cuisson
15min
Tarama aux œufs de cabillaud
1h 15min
Ile flottante surprise, velouté asperge-champignon-chorizo (Zone 3)
1j 30 menit
Crème de maïs au cumin
30min
Crème d'asperge au parmesan et jaune d'œuf confit
45 menit
Crème de champignons aux saint-jacques
40min
Velouté de chou-fleur truffé et fourme d'Ambert
35 Min