Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g de beurre
- 2 c. à soupe de vin blanc
- ½ c. à soupe de vinaigre balsamique blanc
- 2 jaunes d'œufs
- ¼ c. à café de sel
- 1 pincée de poivre, moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1434 kJ / 349 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 37 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Velouté orange-courge
35min
Risotto aux bolets et au brie
35min
Velouté de patates douces et brochette de poulet
30min
Sauce béchamel
15min
Sauce hollandaise
15min
Risotto au safran de Mund
45min
Velouté de tomates au séré
25min
Pesto de basilic
10min
Beurre aux herbes
5min
Variations autour du beurre - Café de Paris
30min
Mousse au Toblerone®
3h 10min
Gâteau du Vully
2h 30min