Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g di faraona in pezzi
- farina tipo 00 q.b.
- acqua q.b.
- sale q.b.
- aceto di vino bianco q.b.
- 200 g di cipolline
-
50
g di lardo a fette
veya 50 g di pancetta a fette - 40 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di grappa
- 400 g di vino rosso corposo
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 10 g di funghi porcini secchi, ammollati in acqua tiepida e strizzati
- 100 g di luganega a pezzi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 979 kJ / 360 kcal
- Protein
- 32.1 g
- Karbonhidrat
- 9.3 g
- Yağ
- 21.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Trippa in umido
1h 10min
Coniglio alla ligure
3hod. 20min
Coniglio alla siciliana
1h 20min
Ossibuchi agli asparagi
1 godz. 30 min
Uova di quaglia in gelatina alle erbe
Değerlendirme yok
Faraona ai funghi porcini
1h 10min
Anguille in umido
40min
Coniglio al vino rosso
7 godz. 10 min
Stracotto di manzo in umido
1 godz. 30 min
Coniglio ai funghi
1h 10min
Coniglio in porchetta
1h 20min
Coniglio in umido
1h 25min