Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g di faraona in pezzi
- farina tipo 00 q.b.
- acqua q.b.
- sale q.b.
- aceto di vino bianco q.b.
- 200 g di cipolline
-
50
g di lardo a fette
veya 50 g di pancetta a fette - 40 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di grappa
- 400 g di vino rosso corposo
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 10 g di funghi porcini secchi, ammollati in acqua tiepida e strizzati
- 100 g di luganega a pezzi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 979 kJ / 360 kcal
- Protein
- 32.1 g
- Karbonhidrat
- 9.3 g
- Yağ
- 21.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spezzatino di manzo con patate
1h 10 min.
Spezzatino al Barolo
5 Std. 40 Min
Tagine di rana pescatrice
1 Std. 5 Min
Stracotto di manzo in umido
1h 30min
Faraona ai funghi porcini
1h 10 min.
Faraona delle feste con arance e castagne
2 Std. 30 Min
Trippa all'empolese
1 Std. 15 Min
Ossibuchi agli asparagi
1h 30min
Ossobuco alla milanese
1h 10 min.
Trippa in umido
1h 10 min.
Trippa alla parmigiana
1h 20 min.
Fegato alla veneziana
35min