Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 15 g d'algues kombu, déshydratées (dulce, nori, laitue de mer par ex.)
- 550 g d'eau, et un peu pour la cuisson
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 300 g de farine de blé semi-complet (T110)
- 200 g de farine de blé, type 45, et un peu pour le plan de travail
- 2 c. à café bombées de sel
- 30 g de miel
- 10 g d'huile d'olive
- farine de blé, type 45, pour le saladier
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 674 kJ / 158 kcal
- Protein
- 5.2 g
- Karbonhidrat
- 30.2 g
- Yağ
- 1.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Le pain de type 80 (Bruno Dinel)
3h 5min
Pain à la châtaigne
2h 55min
Pain de seigle
5 godz.
Pain de seigle
2 Std. 40 Min
Pain au piment doux
5 godz.
Pain aux pistaches
3u. 15min
Petits pains au muesli
1h 40min
Pain de seigle scandinave
26 godz.
Pain viking au sésame
3h 10min
Pain au sarrasin et au blé semi-complet
4h
Pain vapeur à l'épeautre
1 Std. 30 Min
Pain aux graines
5 godz.