Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte feuilletée
- 300 g de beurre doux, préalablement congelé à plat et en morceaux
- 300 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 75 g d'eau
- 2 pincées de sel
La crème d'amandes
- 1 œuf
- 2 jaunes d'œufs
- 120 g de beurre doux
- 120 g de sucre en poudre
- 120 g d'amandes en poudre
- 1 c. à soupe de rhum
- 1 c. à soupe rase de farine de blé
- 1 c. à café d'eau de fleur d'oranger
- 30 g de sucre glace maison
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 3053.5 kJ / 733.9 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 49.8 g
- Yağ
- 54.3 g
- Lif
- 3.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Far breton aux pruneaux
2 Std.
Roulé de pain
1 Std. 15 Min
Fenetra de Toulouse
1 Std. 30 Min
Crêpe garnie à la saint-jacques et fondue de poireaux
45min
Nonnettes au cassis
1 godz. 40 min
Tarte au riz à la normande
1h 25min
Pain de Gênes
1j
Pâté périgourdin
48 godz.
Millas
1j
Gâteau nantais
1j
Kouign-amann
2 Std. 15 Min
Flan pâtissier
4h 25min