Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g d'eau, et un peu pour la cuisson
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 150 g de farine de châtaigne
- 400 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 50 g de miel liquide
- 2 c. à café bombées de sel
- 160 g de figues sèches
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1314 kJ / 308 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 65.4 g
- Yağ
- 1.4 g
Alternatif tarifler
Baguette tradition et baguette épi
5h 15min
Pain à la farine d'épeautre
3h
Pain aux fruits secs
3 godz. 45 min
Pain à la châtaigne
2h 55min
Pain de seigle
5h
Pain de seigle
2h 40min
Petits pains au muesli
1 godz. 40 min
Pain de campagne
4h
Pain aux noix
3h 15min
Pain au sarrasin et au blé semi-complet
4h
Pain aux châtaignes
3 godz. 45 min
Pain aux graines
5h