Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pesto
- 40 g queijo da Ilha
-
15
g pinhões
veya 20 g amêndoa s/ pele - 1 dente de alho
- 30 g manjericão, só as folhas
- 80 g azeite
- ½ c. chá de sal
Creme
- 35 g azeite
- 300 g cebola cortada em pedaços
- 200 g batata cortada em pedaços
- 800 g feijão-manteiga cozido escorrido
- 650 g água
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1706.9 kJ / 408 kcal
- Protein
- 12.5 g
- Karbonhidrat
- 38.1 g
- Yağ
- 23.9 g
- Doymuş Yağ
- 4.3 g
- Lif
- 8.3 g
- Sodyum
- 333.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Creme de espinafres
40 dk
Sopa de alho-francês
40 dk
Creme de couve-flor e manjericão
45 dk
Sopa de brócolos e rúcula
40 dk
Sopa de grão e coentros
40 dk
Creme de feijão-branco com espinafres
30 Min
Creme de batata-doce, coco e cardamomo
55 dk
Creme de feijão branco e cogumelos
1h 15min
Creme de ervilhas
40 dk
Creme de ervilhas e hortelã
35 dk
Creme de brócolos e espinafres com ovo escalfado
1sa
Creme de abóbora e hortelã
40 dk