Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 15 g de cilantro fresco
- 200 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 30 g de aceite
-
250
g de costillas de cerdo frescas (en trozos de 4 cm)
veya 250 g de costillas de cerdo adobadas (en trozos de 4 cm) - 1 ½ cucharaditas de sal
- 800 g de habas congeladas
- 50 g de vino blanco
- 450 g de agua
- 1 hoja de laurel seca
- 1 - 2 pimientas de Cayena secas enteras (isteğe bağlı)
- 1 cucharadita de pimentón ahumado
- 1 morcilla de cebolla (farinheira)
- 1 chorizo
- 1 morcilla de hígado (cacholeira)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1761 kJ / 421 kcal
- Protein
- 22.8 g
- Karbonhidrat
- 13.7 g
- Yağ
- 30.6 g
- Lif
- 9.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Garbanzos a la catalana
35 Min
Trinxat de col
1sa 15 dk
Fideos con costilla y salchichas
50min
Manitas de cerdo guisadas en salsa (Cocción lenta)
17 Std.
Fideos con alcachofas
45min
Coca de llardons d'Olot
1h 30min
Xató
15min
Guiso de sepia con patatas
1 Std.
Zarzuela de pescados y mariscos
1 Std.
Panellets
10 Std. 30 Min
Caracoles a la madrileña (Cocción lenta)
4h
Albóndigas con sepia
1 godz. 20 min