Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- Öl zum Einfetten
- 400 g Wasser, kalt
- 10 g frische Hefe
-
10
g Zuckerrübensirup
veya 10 g Honig - 500 g Weizenmehl Type 550 oder 700
- 100 g Roggen-Vollkornmehl (siehe Tipp)
- 2 TL Salz (10-12 g)
- 1 TL Brotgewürz (siehe Tipp) (isteğe bağlı)
- Roggen-Vollkornmehl zum Bemehlen (siehe Tipp)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 445 kJ / 106 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 22 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 1.4 g
Alternatif tarifler
Kommissbrot
15h 30min
Buttermilchbrot
18 Std.
Bauernbrot
2 Std. 20 Min
Mediterranes Kräuter-Topfen-Brot
16h 40min
Roggen-Schmalz-Brot
16h 10min
Kräuter-Roggen-Mischbrot
14 godz. 30 min
Roggenmischbrot ohne Hefe
16h 45min
Zwirbel-Graubrot
16 Std.
Roggensauerteig
96 Std. 20 Min
Gewürzbrot
16 godz. 30 min
Bauernbrot
16 Std. 15 Min
Schweizer Bauernbrot
7 Std.