Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 riñones de ternera en cuartos (aprox. 1 kg)
- vinagre de vino (½ vaso)
- 2 cucharada de sal gorda
- 300 g de agua y un poco más para cubrir los riñones
- 30 g de vinagre
- 3 - 4 chalotas
- 30 g de mantequilla
- 10 g de aceite de girasol
- 50 g de brandy
- 70 g de mostaza a la antigua
- 100 g de vino blanco seco
- 200 g de nata
- 2 pellizcos de pimienta molida
- Besin Değeri
- şuna göre 6 raciones
- Kalori
- 8024.4 kJ / 1919.7 kcal
- Protein
- 178.6 g
- Karbonhidrat
- 17.5 g
- Yağ
- 125.2 g
- Lif
- 2.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Riñones al jerez
1h
Sabayón
15 min
Vitello tonnato (Ternera con salsa de atún)
13h
Mollejas al verdeo
3h
Sabayón
15 min
Sabayón clásico (Espesar)
15 min
Crema catalana
40 min
Manzanas con sabayón de sidra
40 min
Entraña a la plancha con patatas y salsa criolla
30min
Escabeche de berenjenas con mejillones
25h 50min
Rogel
2h 20min
Dulce de batata
45min