Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte
- 200 g de lait
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 2 œufs
- 50 g de sucre en poudre
- 1 c. à café bombée de sel
- 120 g de beurre doux, ramolli
La crème pâtissière et le façonnage
- 350 g de lait demi-écrémé
- 3 œufs
- 40 g de farine de blé, type 55
- 50 g de sucre en poudre
- 250 g de fruits confits variés, en petits morceaux
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1287 kJ / 305 kcal
- Protein
- 7.4 g
- Karbonhidrat
- 46.7 g
- Yağ
- 9.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pain au lait façon chinois (Plaisir)
2h
Brioche de Jeanne
4h 15 min
Petits pains aux raisins
24h
Pain cocotte
2h 20min
Nonnettes à l'orange
1 Std. 40 Min
Pain rapide aux trois graines façonnage marguerite
1h 25min
Brioche aux oranges confites et ganache au chocolat
4h 15 min
Baguette viennoise
4 Std. 25 Min
Brioche à la confiture de rhubarbes
4h
Minipanettoni
2 godz. 30 min
Roulés briochés au chocolat
2 godz. 40 min
Miniviennoiseries express
5 Std. 20 Min