Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte levée
- 100 g de lait entier
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 40 g de sucre en poudre
- 1 œuf
- ½ c. à café de sel
- 350 g de farine de blé
- 80 g de beurre doux, coupé en morceaux
Le streusel
- 200 g de farine de blé
- 100 g de beurre doux, bien froid et coupé en morceaux
- 150 g de cassonade
- 1 c. à soupe de cannelle en poudre
- 50 g d'eau
- 25 g de sucre glace maison
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 2236 kJ / 531 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 77 g
- Yağ
- 21 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Butterbredele
2 godz. 30 min
Schwowebraedele
1h 10min
Kougelhopf (Bruno Dinel)
2 Std. 45 Min
Bredele à la noisette
1hod.
Kaeskueche (tarte au fromage blanc)
55 Min
Spritzbredele
25 min
Dampfnüdle (petits pains au lait vapeur)
3 Std.
Spätzles aux girolles
50 Min
Kougelhopf
2 Std. 55 Min
Vanille Kipferl
35 Min
Manneles
1 Std. 30 Min
Fleischschnacka (pâte à nouille garnie de viande)
1h 10min