Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 uova
- 2 foglie di basilico fresche
- 50 - 60 g di pangrattato
- 50 g di pancetta a fette
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di cipolle, a fettine
- 1 pizzico di sale
- 450 g di acqua
- 300 g di pomodori pelati, a pezzi
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 4 fette di pane casereccio tostato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1661 kJ / 397 kcal
- Protein
- 14.2 g
- Karbonhidrat
- 52.1 g
- Yağ
- 14.7 g
- Lif
- 3.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zuppa di cipolle
1 Std.
Zuppa di cavolo cappuccio
50 Min
Zuppa di fagioli e coriandolo
1 godz. 20 min
Crema di funghi
20min
Spinaci, cipolle e patate in agrodolce
40 min
Zuppa di piselli spezzati e prosciutto
1 Std. 25 Min
Polenta ai porri
1 godz. 5 min
Anello di polenta con sugo ai funghi e speck
1 godz. 30 min
Fagioli in agrodolce
35 min
Puccia
1 godz. 30 min
Crema di melanzane e peperoncini
35 min
Fagioli alla veneta
1 godz. 30 min