Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 uova
- 2 foglie di basilico fresche
- 50 - 60 g di pangrattato
- 50 g di pancetta a fette
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di cipolle, a fettine
- 1 pizzico di sale
- 450 g di acqua
- 300 g di pomodori pelati, a pezzi
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 4 fette di pane casereccio tostato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1661 kJ / 397 kcal
- Protein
- 14.2 g
- Karbonhidrat
- 52.1 g
- Yağ
- 14.7 g
- Lif
- 3.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zuppa di cipolle
1 godz.
Zuppa gitana
1 godz.
Crema di pomodoro
30 Min
Polenta ai porri
1h 5 min
Acquacotta
50 Min
Zuppa di baita
45 Min
Minestra a crudo
30 Min
Minestra della nonna
50 Min
Zuppa di verza con bastoncini di pollo
40 min
Zuppa di patate e funghi
20min
Antica minestra ai broccoletti
45 Min
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50 Min