Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 1200 g di acqua
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale
veya 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 200 g di riso basmati
- 500 - 700 g di asparagi verdi
- 40 g di olio extravergine di oliva
Zabaione al limone
- 4 tuorli d'uovo
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1685 kJ / 403 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 41 g
- Yağ
- 20 g
- Lif
- 3.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Asparagi al vapore in salsa olandese con pancetta
30 min
Frullato tiepido di barbabietola
20 Min
Cappuccino di castagne
1 godz.
Asparagi, riso al Parmigiano e zabaione al limone
1 godz.
Riso basmati con tofu e asparagi verdi
40 min
Riso rosso, asparagi bianchi e salmone
45 min
Riso basmati integrale con carciofi e mazzancolle
55min
Riso basmati con petto di pollo marinato
1h 30min
Insalata di riso rosso
1 godz.
Riso basmati e seitan con citronette al limone
40 min
Crespelle al riso farcite
2h 50min
Risotto agli asparagi e vongole
1 Std. 15 Min