Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ spicchio di aglio
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 cucchiaino di capperi sotto sale, sciacquati
- 20 g di pomodori secchi sott'olio, sgocciolati
- 100 g di cuori di carciofo sott'olio, sgocciolati
- 80 g di olio extravergine di oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 460 kJ / 110 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Acquacotta
50 Min
Salsa selinuntina
15 min
Baccalà alla ligure
1 Std.
Salsa ai capperi
10 min
Torta salata di cardi e funghi secchi
1 godz. 55 min
Salsa della nonna
3 Std. 30 Min
Salsa alla reggiana
15 min
Ragù di verdure con cottura nel Varoma
50 Min
Ciambella del mugnaio
40min
Schiaccia campigliese
55min
Cannelloni ripieni di carciofi in salsa al pomodoro
1 Std. 35 Min
Mousse di baccalà
45 Min