Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 50 g Schalotten
- 1 Knoblauchzehe
- 60 g Butter, weich, in Stücken
- 260 g Fregola Sarda (siehe Tipp)
- 50 g Weißwein, trocken
- 570 g Wasser
- 50 g Sahne
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ½ TL Salz
- ¼ TL weißer Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- 30 g Pinienkerne
- 2 Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen, davon 2 EL zum Dekorieren beiseite gelegt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2095 kJ / 501 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 49 g
- Yağ
- 25 g
- Lif
- 4.6 g
Alternatif tarifler
Risotto mit Birne und Gorgonzola
35min
Risotto milanese
35min
Risotto mit Steinpilzen
50min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45min
Tomatenrisotto mit Burrata
30min
Malfatti mit Salbei, brauner Butter und Käse
1 Std. 10 Min
Risotto
30min
Risotto Milanese
35min
Risotto alla Milanese
35min
Porree-Risotto mit Walnuss-Serrano-Crunch
40min
Kräuterrisotto
45min
Petersilien-Risotto mit Roter Bete
35min