Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 pernil de porco fumado (650 g aprox.)
- 1500 g água, mais q.b. p/ demolhar
- 200 g vinho branco
- 5 pés de tomilho, só as folhas
- 20 g salsa
- 1 cabeça de alho cortada ao meio
- 100 g chalota
- 50 g vinagre
- 1 baguete torrada cortada em fatias p/ servir
- Mostarda à antiga q.b. p/ servir
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 1707.8 kJ / 408.2 kcal
- Protein
- 21.3 g
- Karbonhidrat
- 28.1 g
- Yağ
- 20.8 g
- Doymuş Yağ
- 7.6 g
- Lif
- 1.7 g
- Sodyum
- 324.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pataniscas de feijão-verde
25min
Ovos verdes
40 Min
Guisado de borrego com grão em massa folhada
1h 30 min
Perdiz de escabeche
24h
Açorda de tomate e ovas com peixe assado
1 godz. 5 min
Refresco de café
8 Std. 15 Min
Gaspacho de cenoura
10 Min
Açorda de tomate
20 Min
Pickles de cenoura
30 min
Risoto à alentejana
30 min
Pickles de curgete
360 Std.
Bacalhau à abade de Priscos
50 min