Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Spiced labne
- 750 g natural yoghurt
- 150 g dukkah, for coating
Mint vinaigrette
- 1 garlic clove
- 1 ½ lemons, zest only, no white pith
- 45 - 60 g lemon juice (approx. 1 lemon)
- 2 - 3 sprigs fresh mint, leaves only, to taste
- 90 g extra virgin olive oil
- 1 ½ tsp raw sugar
Salad
- 750 g water
- 675 g Kent pumpkin, unpeeled, cut into thick wedges (1 cm)
- 1 ½ tsp extra virgin olive oil
- 1 ½ tsp dried oregano
- 150 g red onion, cut into wedges (1 cm)
- 1 pomegranate, arils only
- 180 g rocket, washed and patted dry
- 2 - 3 tbsp pepita seeds, to taste (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2231.5 kJ / 531.2 kcal
- Protein
- 16.6 g
- Karbonhidrat
- 28.7 g
- Yağ
- 36.9 g
- Doymuş Yağ
- 7.6 g
- Lif
- 10.1 g
- Sodyum
- 302.2 mg
Alternatif tarifler
Carrot, feta and mint salad
40min
Colourful quinoa salad
40min
Ricotta patties with chilli lime corn
1h 20min
Fennel, freekeh and orange salad
2 Std. 25 Min
Beetroot salad
10 Min
Pistachio cheesecakes with mango
2h 30min
Kangaroo harissa polpette with lentils and kale
45min
Spiced fennel and silverbeet with fried eggs
35min
Miso chicken and rice
1 Std. 30 Min
Thai-style fish cakes
30min
Asparagus and broad bean salad
25 min
Fresh fennel salad
10 Min