Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 ramitas de cilantro fresco (hojas y parte del tallo)
- 250 g de cebolla en cuartos
- 4 dientes de ajo
- 40 g de aceite de oliva
- 2 cucharadas de garam masala
- 1 trozo de jengibre fresco (aprox. 2-3 cm)
- 1 cucharadita de cúrcuma molida
- 800 - 900 g de pierna de cordero deshuesada, en trozos de 2-3 cm (sin nada de grasa ni nervios)
- 1 yogur natural (125 g)
- 500 g de agua
- 2 cucharaditas de sal
- 180 g de arroz basmati
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1816 kJ / 434 kcal
- Protein
- 22.9 g
- Karbonhidrat
- 27.3 g
- Yağ
- 26 g
- Lif
- 1.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Curry de pollo ceilandés (Koththu roti) - Sri Lanka
1 godz. 20 min
Pollo korma (India)
50 min
Tandoori masala - Subcontinente indio
10 min
Estofado de cordero con leche de coco (Rendang) - Malasia
55 Min
Pollo tikka masala
30min
Langostinos tikka masala (HESTAN CUE)
25 min
Curry de cerdo y arroz blanco al vapor - India
40 min
Vindaloo de cordero - India
1h 40min
Curry de gambas
30min
Arroz kashmiri - India
30min
Pollo en salsa de yogur - India
35 min
Naan indio
1h 40min